Атанас Кабов и Илия Димитров ще играят във Витоша (Бистрица)

Левски преотстъпи талантливите младоци на бистришките тигри

Отборът на Витоша (Бистрица) може да се похвали с две нови попълнения. Ръководството на клуба се договори с колегите си от Левски за преотстъпването на двама техни футболисти – пловдивчанинът Атанас Кабов и Илия Димитров.

„Сините“ таланти вече се присъединиха към „тигрите“, като от тях се очаква да засилят нападателната мощ на тима. Кабов и Димитров ще имат възможност да направят първа тренировка с тима тази вечер, от 18:00 часа, на стадиона в Бистрица.

Атанас Кабов е роден в Пловдив, юноша е на ФК Векта, след което преминава през школата на Христо Стоичков в Етрополе, а оттам е привлечен в Левски. След като не получава шанс при „сините“ е преотстъпен на Ботев (Враца), където блести с изявите си и отборът влиза в Първа лига.

Завръща се на „Герена“, където отново се оказва ненужен и е преотстъпен на Царско село, с чиято фланелка също печели промоция за елита.

Илия Димитров също е низвергнат в Левски. Има 17 мача и 1 гол за „сините“, но не попада в полезрението на великите треньори. Преотстъпен е на Септември, където става голмайстор преди отборът да изпадне от елита.

Подобни статии

Top