Атанас Кабов: Сам поисках да си тръгна от Левски, никой не ме е гонил

Видя се, че те няма да разчитат на мен и през този сезон, имах уговорка и с Локо, но не се получи, а Славия даде най-добрата оферта

Новото попълнение на Славия Атанас Кабов обяви, че лично той е поискал да напусна Левски, а не е бил освобождаван от ръководството на клуба.

„Стана по мое желание, тъй като се видя, че няма да разчитат на мен през този сезон. В клуба имат задължения със заплати. Това е известно на всички. Още в началото на лятото имах оферти от ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив). С „черно-белите“ дори всичко беше уговорено, но така се стекоха нещата, че накрая не се получиха. Като цяло от завръщането ми на „Герена“ от Витоша (Бистрица) съм водил преговори с други клубове. След офертата от Славия реших, че тя е най-добра за мен и затова разтрогнах с Левски, за да мога да подпиша тази седмица за три години с клуба.

Не съм говорил с шефовете, това стори моят мениджър Лъчезар Танев и Стоян Орманджиев. Двамата разговаряха с Наско Сираков и Тити Папазов. Решението да си тръгна е мое, а не са ме освободили, както се писа по медиите. След срещата ми с Венци Стефанов им казах, че не искам да стоя повече в Левски и желая да търся развитието си на друго място. Лъчо Танев се зае с нещата и те се развиха много бързо“, коментира Кабов.

Подобни статии

Top