Атанас Костов: Заедно за бъдеще от 21 век! Протест против коалицията ИТН, "Възраждане", ДПС и ГЕРБ! - DC news

Атанас Костов: Заедно за бъдеще от 21 век! Протест против коалицията ИТН, „Възраждане“, ДПС и ГЕРБ!

Пловдивчани излизат на мирен граждански протест срещу формираната в парламента коалиция ИТН, „Възраждане“, ДПС и ГЕРБ

Целта на протеста е гражданите да изразят своите активни позиции

Мирен граждански протест срещу формираната вчера в парламента коалиция ИТН, „Възраждане“, ДПС и ГЕРБ ще се проведе тази вечер в Пловдив. Протестът е под надслов „Заедно за бъдеще от 21 век!“ Организатор на събитието е известният пловдивски адвокат Атанас Костов.

Гражданите ще се съберат на площад „Съединение“ от 19: 00 до 20.30 часа.

Целта на протеста е гражданите да изразят своите активни позиции по въпроса за бъдещето на демокрацията при така формираното мнозинство в Парламента и да заявят несъгласието си относно коалицията ИТН, „Възраждане“, ДПС и ГЕРБ.

Един протест на тези, които са за морал, демокрация и общество, отговарящи на обществения договор и ценностите от 21 век! Не на кражбите, чалгата и престъпленията! Заради децата ни! За нов “Златен век”, толерантност и уважение, за честта на всеки работещ, образован, артист, стругар, лекар, музикант, чистач, готвач, архитект, инженер, пенсионер, адвокат, писател, шивач, журналист или студент – всеки с чест и вяра в бъдещето и справедливостта! За този, който казва НЕ на престъпленията, не на псевдо патриотизма, не на нискочелните еднокнижници и мафията!

Събитието е промотирано във Фейсбук на следната страница.

За събитието са уведомени органите на МВР, с цел опазване на обществения ред.

Подобни статии

Top