Автобус блъсна Фолксваген, докато прави обратен завой

Абсурдната катастрофа стана на бул. „6-ти септември“

Автобус по линия №15 блъсна снощи автомобил Фолксваген Голф, докато леката кола правеше обратен завой. Абсурдната катастрофа се разигра пред репортер на DCNEWS на бул. „6-ти септември“ точно пред бившето кино „Фламинго“.

Около 20.00 ч. шофьорът на голфа, който пътуваше към бул. „Руски“,  реши да направи обратен завой на кръстовището до киното. В този момент леката кола отне предимството на рейса, който тъкмо идваше от спирката след кръстовището с бул. „Руски“ по посока бившия ресторант „Стадиона“. Сблъсъкът беше неизбежен.

При удара фолксвагенът се завъртя около оста си и се заби в бордюра на разделителната лента. По колата са нанесени доста щети, не само на предницата, но и на задната част, която бе доста смачкана.

В продължение на поне три часа двете превозни средства останаха на кръстовището. Около 23.00 ч. те все още бяха там, заедно с полицейски автомобил, който охраняваше леката кола.

Няма информация за състоянието на водача на фолксвагена, нито някой от двамата шофьори е употребил алкохол или наркотични вещества.

Подобни статии

Top