Азис с трето дете: полът в тайна, майката - също - DC news

Азис с трето дете: полът в тайна, майката – също

Певецът пусна две видеа от гинекологичния кабинет в социалната мрежа

Навръх деня на родилната помощ в емоционален пост звездата намеква, че чака наследник след Рая и момченцето с неизвестно име, съобщава „24 часа“.

В гинекологичния кабинет, застанал до ехографа, с видимо силна емоция Азис наблюдава малко оформено човече. Това се вижда на видео, което фолк звездата пусна в инстаграм и така се разбра, че ще става баща за трети път.

По-наблюдателните фенове видяха, че бебето е вече с оформени ръчички и крачета и вероятно ще се роди скоро, защото Азис написа Coming soon (идва скоро). Той обаче не издава бъдещата майка, като само русата ѝ коса подсказва как изглежда. Не се знае дали тя през май 2022 г. е родила и второто му дете.

Би трябвало вече певецът да знае пола на бебето, защото от видеозона се разбира, че майката е във втория триместър на бременността – между четвърти и шести месец. Обикновено тогава гинеколозите вече определят пола.

И въпреки че Азис не споделя нищо за децата си, той и миналата година изненада със снимки на бебе. През май публикува кадър с момченце и написа: “Да станеш баща за втори път на 44 години, е благословия! Момче е”. После продължи периодично да пуска снимки как води бебето на басейн или го гушка в колата. Още тогава Азис предупреди, че няма да споделя нищо за бебето от фотосите, но не било на негова приятелка. “Аз съм казал, моите деца са табу в медиите”, обясни звездата. Публично е известно само името на първата му дъщеря – Рая, която вече е тийнейджърка.

http://

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Azis Online (@azis_online_new)

Снимки: Фейсбук и Инстаграм/Azis

Подобни статии

Top