Бабата на полицая, превозвал мигранти: Внукът ми винаги е бил кротък - DC news

Бабата на полицая, превозвал мигранти: Внукът ми винаги е бил кротък

Денислав Борисов теглил кредит, за да си купи автомобил

Бабата на 23-годишния униформен Денислав Борисов – Екатерина Борисова, разказа пред bTV, че внукът ѝ е полицай от две години. Вчера до късно си е бил у дома и най-вероятно е излязъл рано сутринта.

Самата тя научи за случилото се от телевизионния екип.

„Току-що се качих горе. Видях, че светят лампи и няма обувки. По това знам, че е на работа и нищо повече„, разказа Екатерина.

Спецполицаят, задържан с 31 афганци на магистралата край Пловдив, и друг път превозвал бежанци

Тя каза още, че внукът ѝ е теглил кредит, за да си купи автомобил. Не е знаела да има финансови проблеми. Казва, че винаги е бил кротък.

„Винаги съм казвала, че трябва много да се внимава и не бива да се слага петно на семейството. Всеки си плаща за грешките“, казва още възрастната жена.

Арестуваха двама каналджии на АМ „Тракия“ край Пловдив, единият е полицай

Родителите на 23-годишния полицай имат заведение в Перник и работят там. Днес обаче то остана затворено. Не отговориха и на телефонните ни обаждания.

Денислав Борисов работи в полицията от 2 години. Няколко месеца е бил в неплатен отпуск. На 31 декември е изтекъл последният му болничен и по график е трябвало да се върне на работа в петък.

Арестуваният за каналджийство на магистралата полицай е от СДВР

Към декември миналата година е имало общо 90 дисциплинарни проверки спрямо служители на МВР. Част от тях такива за съпричастност към трафика на хора.

Именно такава дисциплинарна проверка вече тече и за случая на 23-годишния Денислав Борисов.

Снимка: bTV

Подобни статии

Top