Бъдещи политолози завършиха стаж в администрацията на „Централен“

Кметът на района Георги Стаменов благодари на младите хора за положените усилия

Осем студенти от специалност „Политология и национална сигурност“ в ПУ „Паисий Хилендарски“ получиха удостоверения за завършен преддипломен стаж в администрацията на район „Централен“. В продължение на 30 учебни часа те се обучаваха в отделите „Стопански дейности“, ГРАО, „Човешки ресурси и канцелария“ и „Административно-правно обслужване“.

Младежите, на които предстои държавен изпит, трупаха опит в районната администрация в рамките на споразумение с Факултета по икономически и социални науки към ПУ „Паисий Хилендарски“. Кметът на „Централен“ Георги Стаменов им благодари за положените усилия.

Удовлетворен съм, че все повече млади хора проявяват интерес към работата в администрацията на район „Централен“. Ние имаме необходимост от тяхната креативност и иновативни идеи, а те усвояват нови умения и придобиват полезен опит тук„, посочи районният кмет. Той се надява в бъдеще тези от студентите, които имат желание за работа в администрация, да станат част от екипа на район „Централен“ и пожела на всички успешна реализация.

Ръководителят на групата Калин Талигаров изрази признателност за съдействието на Георги Стаменов и районната администрация.

Благодаря Ви за отделеното време и внимание! Благодаря на всички отдели за нужната подкрепа„, написа младежът в страницата на кмета Георги Стаменов във Фейсбук, минути след като получи удостоверението си.

Подобни статии

Top