Бъдещи родители се учат как да къпят бебетата си

Безплатна среща-демонстрация в УМБАЛ „Пловдив“

Екипът на Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители“ в Пловдив към фондация „За Нашите Деца“ и УМБАЛ-Пловдив посрещат майки и татковци на безплатна среща-демонстрация „Първи грижи за новороденото“.

Тя ще се проведе на 1 март 2019 г., в петък, от 17 ч. в заседателната зала, която се намира на първия етаж на болницата /Пловдив, бул. България 234/.

Началникът на отделението по неонатология д-р Диана Аргирова ще покаже как се къпе бебето и какви грижи се полагат за кожата на новороденото. Известният неонатолог и педиатър ще запознае аудиторията с правилата за хранене. Ще научите още интересни и важни подробности, защото организаторите познават трудностите, с които родителите се сблъскват и искат да им бъдат полезни. В края на срещата ще се проведе дискусия, на която ще бъдат обсъдени въпросите около традиционните и новите практики за отглеждане на новородени.

За да помогнат на майките и татковците от фондация „За Нашите Деца“ са подготвили и подарък за присъстващите – Книжка за майката и бебето.

Подобни статии

Top