Бъдете подготвени за всичко! Седмицата носи изненади – седмичен хороскоп за периода 6 – 12 май

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще отделите повече време да завършите неща, които касаят ваши деца или млади хора от семейството ви. Възможна е раздяла с някой от тях, поради преместване в ново жилище или поради пътуване. През тази седмица трудно ще налагате мнението си или ще контролирате деца и млади хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Тази седмица обещава да бъде интересна за вашия любовен живот, независимо от семейното ви положение.
През седмицата са възможни романтични виртуални контакти или реални срещи и интимни преживявания. Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на ваши професионални и бизнес планове, за стабилизирането на работното ви място и за постигане на по-високи продажби, ако работите в такава област. Тези от вас, които ще получат предложение за по-добре платена работа, нека не прибързват със своето решение и отговор, само заради финансовата част на тази оферта. През седмицата ще получите важни новини свързани с млад мъж, който може да бъде ваш син, внук, племенник и др. Младите мъже Овен ще се наложи да дадат отговор на едно важно предложение, което носи със себе си големи промени в живота.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате променливо настроение. Ще преминавате през състояния на тъга и на радост и нестабилното ви емоционално състояние може да бъде в основата на необясними от практична гледна точка решения. Силно въздействие върху вас ще имат събития или действия на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През тази седмица противоречия в отношенията ви с жена от семейството, могат да прераснат в неприятен конфликт, който да охлади отношенията ви за известно време. През тази седмица са възможни неочаквани здравословни неразположения, или новини свързани със здравето на хора, които познавате. Не са изключени инциденти по невнимание, прибързаност или прекалена самоувереност. Отношенията ви с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, ще са нестабилни поради различни причини. През тази седмица внимавайте във всичко свързано с пари, оферти които може да получите по телефона или чрез някакъв вид реклама и др.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top