Балъков: Неделев може да играе като мен, само трябва да се събуди!

Мартин Камбуров е много опитен и с много голове, но не мисля, че би помогнал, заяви още националният ни селекционер

„Има футболист в българския национален отбор, който може да играе като Краси Балъков. Трябва да му дадем малко повече самочувствие, да се събуди. Това е Тошко Неделев. Абсолютно инстиктивен и качествен играч, който ако малко още поработи за себе си, може да стигне нивото“, това заяви новият ни национален селекционер Красимир Балъков. Легендата отговаряше на въпроси, изпратени му от феновете на българския футбол.

„Мартин Камбуров е един много опитен футболист с много мачовете в Първа лига, а и голове. Не мога да кажа обаче дали би помогнал. Той много, много отдавна не е викан в националния отбор. За момента смятам, че това, което съм повикал, е окей и възможно най-доброто, което можем да вземем“, допълни Бала.

Целта пред отбора е една-единствена – класиране за Европейското първенство. Знам, че това мое изказване може да ми забие 3-4 ножа след квалификациите. Аз съм винаги бил оптимист, не мога да бъда друг. Знам, че имаме шансове и ще дадем всичко от себе си. Освен Англия останалите отбори са малко или много на едно ниво.

Нашият минус е, че дълго време не сме се класирали на такива форуми. Трябва сега така да обработим нещата, така да се опитаме заедно със състезатели и ръководители, че да можем да грабнем този шанс и да го използваме“, завърши Красимир Балъков за официалната страница на националния отбор във „Фейсбук“.

Подобни статии

Top