България с най-доброто в „Колодрума“, ето групата

Националният отбор по волейбол разчита на подкрепата на феновете срещу САЩ, Иран и Сърбия

Националният отбор на България по волейбол за мъже пристигна късно във вторник вечерта в Пловдив за предстоящите битки от Група 19 във Волейболната лига на нациите от 28 до 30 юни. По-голямата част от състава се завърна от Бразилия, където селекцията на Силвано Пранди изигра двубоите от четвъртата седмица на надпреварата между най-силните отбори в света. Към състава за двубоите в Пловдив се присъединяват Виктор Йосифов, Николай Николов, Теодор Салпаров, Тодор Скримов и Чоно Пенчев.

Още на сутринта след пристигането в Пловдив бе предвидено занимания във фитнеса, а вечерта националите ще проведат и първата си тренировка в „Колодрума“.

В България пристигнаха и останалите участници в Група 19 от Лигата на нациите – САЩ, Иран и Сърбия.

В четвъртък от 10:45 часа в пресцентъра на „Колодрума“ своята пресконференция ще дадат наставниците Силвано Пранди, Джон Спероу (САЩ), Игор Колакович (Иран) и Никола Гърбич (Сърбия).

Билетите за мачовете в Пловдив са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа – в OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Пропуските са разделени на три категории спрямо местата в залата, а цените им са по 10, 15 и 20 лева на ден. Пакетните билети включват всички мачове от трите дни на турнира и са на цени от 25, 40 и 50 лева.

В Пловдив билети се продават и на касата на Дома на културата. А в дните на мачовете (28, 29 и 30 юни) феновете ще могат да закупят билет и на касата на „Колодрума“, която ще е отворена от 14:00 часа.

Групата на мъжкия национален отбор на България за турнира от Волейболната лига на нациите в Пловдив:

1. Георги Сеганов

2. Чоно Пенчев

3. Цветан Соколов

4. Радослав Парапунов

5. Виктор Йосифов

6. Светослав Гоцев

7. Николай Николов

8. Красимир Георгиев

9. Тодор Скримов

10. Розалин Пенчев

11. Мартин Атанасов

12. Пламен Шекерджиев

13. Теодор Салпаров

14. Владилав Иванов

Подобни статии

Top