Български полицай застреля лекар в Гърция

Престъплението е извършено заради жена

Българин уби лекар на гръцкия остров Крит. Доктор Христодулос Каландзакис бил застрелян с четири куршума в събота.

За убийството са задържани български полицай и съпругата на жертвата, които били любовници. Мъжът вече е направил самопризнания пред гръцката полиция.

Смята се, че зад убийството стоят любовен триъгълник и апетити за голямо наследство.

62-годишният кардиолог подозирал 38-годишната си половинка Дешка Говедарова в изневяра и искал тест за бащинство.

Красимир Карчев, който е на 37 години, опитал да убие мъжа на любовницата си и на 23 септември. Планът му обаче не сработил, защото наблизо имало хора. Затова се прибрал в България и се върнал обратно на 6 октомври. Ловци, намиращи се в района, видели престъплението.

“Убиецът беше направил засада, сякаш чакаше да премине заек. Както идваше колата на доктора, убиецът изскочи, скрит зад маслиново дърво, и чух първия изстрел. Докторът спря колата, излезе от нея и тръгна да тича в обратна посока към град Сития, викайки за помощ. Последваха втори, трети изстрел. Започна да вика: “Ей, момчета, момчета”, разказа в ефира на ТВ “Антена” основният свидетел.

Две денонощия след трагедията обществото още е настръхнало от убийството на Каландзакис, което се случи навръх рождения му ден, както и последвалите изповеди и шокиращи откровения за престъплението.

Източник: Нова телевизия

 

Подобни статии

Top