Балкан (Ботевград) отказа контрола с Академик Бултекс 99

Небойша Видич се уплаши от сънародника си Дарко Костич, чиито качества явно добре познава

Вицешампионът Балкан (Ботевград) отказа контролата с Академик Бултекс 99, която евентуално щеше да бъде на 16 септември. Лично наставникът на ботевградския тим Небойша Видич е отхвърлил поканата на спортния директор Тина Димитрова, уточниха от пловдивския клуб.

„Небойша явно го е страх от мен, но аз не се страхувам от него и ще се срещнем на 6 октомври. Сигурно се е уплашил след контролата, която играхме с предишния ми тим ОКК Белград“, заяви на традиционната среща с медиите новият сръбски треньор на пловдивчани Дарко Костич.

Първата контрола на Академик ще бъде на 12 септември срещу Берое в Стара Загора.

В момента Тина Димитрова продължава с органицията на традиционния международен турнир за Купа Пловдив, който ще се проведе на 29-и и 30-и септември. Миналата година пловдивчани спечелиха Купа Пловдив за първи път, като на финала победиха Левски.

Академик Бултекс 99 и Балкан (Ботевград) ще се срещнат на 6 октомври в първия кръг на НБЛ в зала „Колодрума“, а Дарко Костич и цялото ръководство на клуба призовават пловдивските любители на баскетбола на помогнат на тима да стартира с победа в новия шампионат.

Подобни статии

Top