Бандата: Ботев е доведен до ужасно състояние! Днес ще кажа истината!

Изгоненият защитник се сбогува с феновете и ще говори за хаоса при „канарчетата“ следобед

Иван Бандаловски си каза „довиждане“ с всички фенове на Ботев (Пловдив). Вчера бранителят разтрогна договора си с клуба, а същото стори и капитанът Лъчезар Балтанов. Бандаловски говори с голямо огорчение за напускането си и обеща, че каже цялата истина за случващото се в Ботев в студиото на Sportal.bg. Той ще гостува в Sportal TV днес, в 15:00ч.

„След 8 месеца в един от наи-големите клубове в България е време да си кажем довиждане. Видях доста работи за това време, в което бях в голям отбор, като Ботев . За съжаление въпреки, че тренирам футбол от 7 годишен и играя професионално вече 17 години след тръгването на собственика от отбора, който беше изгонен от хора, които нямат представа как се управлява клуб и са напълно некомпетентни, нямат финансовата възможност дори да се доближат до това. Станах свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни, като цяло за футбола.

Без Президент, спонсор, директор, треньор, борд в клуба е един ужасен хаус и интригите и лъжите са всекидневие, в което мислиш за всичко друго но не и за футбол и накрая никои не поема отговорност и си трият ръцете с наи-малките виновници за всичко това-футболистите. Жалко за големия клуб Ботев и по-голяма част от феновете, които наистина обичат отбора и страдат, но клуба е доведен до едно ужасно състояние, а истината за всичко ще я кажа още днес в студиото на Sportal.bg.

Благодаря на всички мои братя съотборници и истинските ботевисти в клуба, както и истинските фенове – завинаги сте в сърцето ми. Успех на Ботев и истинските фенове. Иван Бандаловски“.

 

View this post on Instagram

 

След 8 месеца в един от най-големите клубове в България е време да си кажем довиждане. Видях доста работи за това време, в което бях в голям отбор, като Ботев . За съжаление въпреки, че тренирам футбол от 7 годишен и играя професионално вече 17 години след тръгването на собственика от отбора, който беше изгонен от хора, които нямат представа как се управлява клуб и са напълно некомпетентни, нямат финансовата възможност дори да се доближат до това. Станах свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни, като цяло за футбола. Без Президент, спонсор, директор, треньор , борд в клуба е един ужасен хаос и интригите и лъжите са всекидневие, в което мислиш за всичко друго но не и за футбол и накрая никой не поема отговорност и си трият ръцете с най-малките виновници за всичко това-футболистите. Жалко за големия клуб Ботев и по-голяма част от феновете, които наистина обичат отбора и страдат, но клуба е доведен до едно ужасно състояние, а истината за всичко ще я кажа още днес в студиото на Sportal.bg. Благодаря на всички мои братя съотборници и истинските ботевисти в клуба, както и истинските фенове – завинаги сте в сърцето ми. Успех на Ботев и истинските фенове. Иван Бандаловски

A post shared by 𝙄𝙫𝙖𝙣 𝘽𝙖𝙣𝙙𝙖𝙡𝙤𝙫𝙨𝙠𝙞 (@bandalovski86) on

Подобни статии

Top