Бари Хърн: Мачът Джошуа – Пулев може да пропадне!

Все едно е Трета световна война, за първи път в живота ми сме затънали до гуша в такива л*йна, заяви собственикът на „Matchroom Sport“

Собственикът на „Matchroom Sport“ Бари Хърн призна пред talkSPORT, че има риск мачът на Антъни Джошуа с Кубрат Пулев да бъде отменен заради пандемията от коронавирус. На AJ му предстои задължителна защита на титлата на IBF на 20 юни на стадиона на Тотнъм. Въпреки че има повече от три месеца до двубоя, пандемията от коронавирус може да стане причина събитието да бъде отложено, както и куп други спортни събития през последните дни.

„Знаем, че сме затънали до ушите в лайна. Имаме насрочен мач за 20 юни Джошуа срещу Пулев, но не знаем дали той ще се състои. Не искаме да отменяме големите събития и където е възможно, те ще се проведат, но това е еквивалент на световна война.

„През всичките ми години в спорта никога не съм бил в подобна ситуация. Тази година имаме 650 събития на живо и вече бяхме принудени да отменим турнир по снукър в Китай, както и редица състезания по билярд в Северна Америка, защото ситуацията ескалира там. Ние трябва да бъдем разумни и въпреки че поминъкът на хората е заложен на карта, трябва да следваме указанията. Знам, че икономиката ще загуби много, но в крайна сметка това е сериозен вирус и животът на хората е в риск“, заяви Бари Хърн по повод кризата с коронавируса.

Подобни статии

Top