Баш майстори измамиха нагло Йорданка Христова

Измама като в култовия филм „Баш майстора“ е преживяла естрадната прима Йорданка Христова. Певицата е платила 15 бона за ремонт на покрива на вилата й в Царево.

Дали са й 10 години гаранция, но още след първата зима е протекъл. Обадила се да отидат да го оправят, но й отказали рекламацията, като се оправдали, че катерички са разместили керемидите.

„Отвърнах им, че не живея в гората, а на брега на морето. Нито катерички, нито гларуси биха могли да повдигнат и една керемида – всяка тежи поне 5 кг“, твърди певицата пред „Телеграф“.

„Доста нагло, арогантно и безотговорно поведение. Грешката ми е, че платих предварително цялата сума, въпреки че ми казваха, че не трябва. Сега вече знам, че не бива. Но… парен каша духа“, коментира Христова.

Изпълнителката предостави и договора си с фирмата, сключен на 8 май 2015 година. Фирмата е собственост на 36-годишния Георги Чобанов и съпругата му Яна и е със седалище в Поморие.

След като бизнесменът отказал да оправи теча, 74-годишната звезда се принудила да потърси стария майстор Георги. Той установил, че керемидите е трябвало да бъдат хванали с гвоздеи на покрива, а това се оказало, че не е направено и е именно причината за разместването.

„Купих 800 пирона и го оправихме. Моят частен случай е дребен. Но ако всеки в България си върши работата както трябва, ние ще сме не Швейцария, а повече… Фирма прави некачествено пътищата, след година се рушат, друг краде, лъже – то е верижна реакция. И вечно има проблеми“, добави певицата.

Top