Баща хвърли детето си от мост и заплаши да се хвърли след него

Трагедията се разигра на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево.

Баща хвърли детето си от мост край Габрово и заплаши да скочи след него. Драмата се разигра на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево.

31-годишният мъж хвърлил 5-годишния си син и заплашил да скочи след него, съобщиха очевидци. Той е бил твърдо решен да сложи край на живота си. Полицаи са опитвали да го разубедят в продължение на 3 часа.

От полицията съобщиха, че сигнал за трагедията е подаден към 6.30 часа в полицията в Габрово. Съобщено е за мъж, който се готви да скочи от мост на околовръстния път на областния град.  Към мястото незабавно са били насочени екипи на МВР и Спешна помощ с готовност за бърза реакция. С усилията и на психолог от Института по психология на МВР в Плевен, към 10.00 часа, мъжът е убеден да се изтегли от опасното място. Той е задържан в ареста на полицията, с него работата на психолози и медици продължава.

При първоначалния оглед, в местността под съоръжението, е открито тяло на дете. И в момента екипи от криминалисти са на местопроизшествието и извършват допълнителни огледи.

Разследването по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството  на Окръжна прокуратура-Габрово.

Снимка: NOVA

Подобни статии

Top