Баща и син Зингаревич гледаха победата на Ботев (СНИМКИ) - DC news

Баща и син Зингаревич гледаха победата на Ботев (СНИМКИ)

Тодор Неделев призна за оферта от чужбина, още докато е бил контузен, Николай Минков зарадва феновете със снимки и автографи

Милиардерът Борис Зингаревич пристигна в Пловдив и гледа снощната победа на Ботев с 1:0 над Славия, съобщи plovdiv24.bg. Руският бизнесмен пристигна заедно със сина си Антон, който официално вече е собственик на „жълто-черните“. С него имаше и други роднини, като делегацията зае централните места в ложата на клубната база.

Антон Зингаревич все още не е дал официална пресконференция, откакто пое управлението на Ботев. Той трябваше да направи това още при представянето на Тодор Неделев, но тогава от клуба съобщиха, че проблеми с пътуването са причина руският бизнесмен да не се яви на брифинга.

До баща и син Зингаревич  стоеше и изпълнителният директор на „канарчетата“ Даниел Сереидо.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial)

След мача звездата Тодор Неделев, който се завърна в игра след 234 дни лечение на контузия и възстановяване, призна, че към него е имало оферта от чужбина още на третия месец.

„Имаше оферти отвън, още докато бях контузен. Още на 3-ия месец беше дошла една оферта. При мен беше дошла, но няма да казвам от коя държава – от чужбина беше. Искаха да ме вземат контузен и те да ме лекуват. Тогава имах договор за още 3 месеца с Ботев, но прецених, че най-важното за мен е да се възстановя тук. Беше важно да почнем преговори с клуба и да видим докъде ще стигнат нещата. В крайна сметка стана така, както всички искахме и подписахме договор“, разкри Неделев.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial)

Снимки: plovdiv24.bg, botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top