Бащата на загиналия при катастрофа Тодор от Стамболийски: От два месеца живея в емоционален ад! - DC news

Бащата на загиналия при катастрофа Тодор от Стамболийски: От два месеца живея в емоционален ад!

Българи, живеещи във Франция, изпратиха отворено писмо с подписка до Главния прокурор за случая

Два месеца след тежката катастрофа край Кадиево, при която загинаха две момчета – на 16 и 17 години, бащата на едното от тях, който в момента живее в Париж и представители на българската общност във френската столица са изпратили отворено писмо до Главния прокурор Иван Гешев, с искане той да осъществи надзор по делото срещу 19-годишния шофьор, причинил трагедията – Петър Маринашки.

В емоционален пост в профила си във Фейсбук бащата Тодор Бараков изразява болката си от това, че извършителят на катастрофата продължава да се забавлява в СПА-хотели и да се събира и весели с приятели в дома си.

Ето какво е написал бащата, който споделя и отвореното писмо до Главния прокурор:

http://

http://

Днес се навършват два месеца от кончината на детето ми – Тодор Тодоров Бараков, което намери смъртта си, заедно с друго…

Публикувахте от Todor Barakov в Неделя, 10 януари 2021 г.

Припомняме, че на 11 ноември, миналата година, около 16:00 ч. 19-годишен водач на БМВ не успял да овладее автомобила си в участъка между Златитрап и Йоаким Груево, в близост до Кадиево, в резултат на което колата напуснала пътното вдясно на движението и се блъснала в крайпътно дърво. При удара на място загина 16-годишният Тодор Тодоров Бараков . В болницата умира и 17-годишният Виктор Василев, който изпада в кома още в линейката по пътя за болницата. Водачът и останалите двама пътници са с по-леки травми.

16-годишно момче е загинало при катастрофата до Кадиево

Двете жертви на катастрофата са от Стамболийски. Оттам са също шофьорът Петър Маринашки и другите двама останали живи пътници.

Шофьорът, причинил тежката катастрофа до Кадиево – в ареста

По случая бе образувано досъдебно производство, впоследствие шофьорът, който първоначално бе в ареста, бе освободен.

Снимката е илюстративна

Подобни статии

Top