Бащата на Меган: Завидях на принц Чарлз, че той я отведе до олтара

Томас Маркъл, бащата на съпругата на принц Хари херцогиня Меган, даде 30-минутно интервю за „Добро утро, Великобритания“, в което разкри как се е почувствал, гледайки сватбата на дъщеря си по телевизията, предаде „Дарик“.

„За мен беше трудно да гледам, защото не бях там, но в същото време бях горд, че целият свят гледа дъщеря ми. Не бих могъл да бъда по-горд“, каза той и обясни, че присъствието му на венчавката е било абсолютно невъзможно заради операцията, на която се е подложил дни преди церемонията.

„Те бяха разочаровани. Знам, че Меган е плакала. Но и двамата казаха, че е по-важно да оздравея“.

Томас Маркъл разкри, че за него е било чест принц Чарлз да отведе дъщеря му до олтара, макар че малко му е завидял.

„Няма по-добър заместник от принц Чарлз. Той и Меган изглеждаха толкова красиви. Завидях му, исках аз да съм там, аз да я заведа до олтара… Но благодаря на Бог, че той беше там“, призна бащата на херцогинята на Съсекс.

В началото на май таткото на Меган получи важна роля в сватбената церемония – той трябваше да отведе дъщеря си до олтара. Впоследствие обаче се разрази скандал с папаршки снимки, на които Томас Маркъл се съгласил срещу 100 000 долара. Заради създалата се ситуация той реши да се откаже от участието си, като посочи , че не иска повече да „излага и притеснява“ дъщеря си.

По-късно стана ясно, че таткото на Маркъл е получил инфаркт, но все пак, променяйки отново мнението си, изрази желание да присъства на сватбата и да заведе дъщеря си до олтара, ако лекарите му позволят.

Дни преди церемонията обаче 73-годишният Томас Маркъл претърпя сърдечна операция, което направи присъствието му невъзможно.

Подобни статии

Top