Бащата на Тоско и фенове на Ботев се срещнаха с Бойко Борисов (ВИДЕО)

Mинистър-председателят е наредил да се поиска цялата информация по разследването, главният прокурор Иван Гешев образува досъдебно производство и у нас

Mинистър-председателят Бойко Борисов се срещна с фенове на Ботев (Пловдив) по повод убийството на Тоско Бозаджийски. В делегацията бе бащата на младежа Георги Бозаджийски, председателят на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински, както и още представители на Сдружението, КПБП и BULTRAS.

По този начин премиерът отговори на изпратеното и до него отворено писмо с искане справедливостта да възтържествува и държавата да окаже необходимата подкрепа по казуса.

Правосъдния министър Данаил Кирилов обяви, че премиерът Бойко Борисов е наредил да се задействат всички механизми по международно сътридничество, да се поиска цялата информация по разследването и установяване ефективността му в Гърция.

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева обяви, че Иван Гешев пък от своя страна е наредил да се образува досъдебно производство и у нас, което ще бъде под надзора на ВКП.

Вижте и пресконференцията след срещата ТУК!

Подобни статии

Top