Бащата на Йомов е стрелял на Околовръстното! (ВИДЕО) - DC news

Бащата на Йомов е стрелял на Околовръстното! (ВИДЕО)

Това е признал самият футболист на ЦСКА по време на разпита си, въпреки че по-рано той и приятелката му Ариа отрекоха да са присъствали на инцидента

Бащата на Георги Йомов, е прострелял двамата мъже при инцидента на Околовръстното шосе в София късно миналата вечер. Това е разкрил самият футболист, който беше задържан за разпит.

Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава брат му се обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял. Няма представа къде са брат му и баща му. Двамата все още се издирват.

Според „24 часа“ футболистът е признал още, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на отбора си ЦСКА.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан. При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията. На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.

Подобни статии

Top