БДЖ пуска предварително билети за Коледа и Нова година

Националният железопътен превозвач започна предварителна продажба на билети за Коледните и Новогодишните празници

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на Коледните и Новогодишните празници, БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин Българската железница дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната до 2-ри януари 2018 г.

Пътниците могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете на националния информационен телефон 0700 10 200.

За дните около Коледа и Нова Година, националният превозвач предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

 

Подобни статии

Top