Бебето на Джулиана Гани стана на половин годинка (СНИМКИ)

Събитието беше лъскаво и скъпо

Риалити звездата Джулиана Гани отбеляза събитието с шармантно парти в Пловдив. А вместо с половин торта, както обикновено родителите избират по такъв повод, Джулка и Илиян почерпиха гостите с четириетажен шедьовър!

Темата на цялото парти беше слончето Дъмбо, защото е един от любимите герои на малкия Давид.

Огромната торта беше с шоколадов вкус и е дело на сладкарите от „Тон Бонбон“. За сладката маса пък бяха приготвили красиви мъфини, френски макарони, меденки и кейк попс. Пловдивската агенция отговаряше и за пищната украса в дома на Джулиана. В цветовете на балоните, разбира се, преобладаваше златното, което се превърна в запазена марка на моделката. „По-златни“ буквално бяха единствено подаръците за всеки един от гостите. Джулиана беше избрала специални кошнички с трюфел, декорирани с течно злато.

Давид се роди точно преди половин година – на 31 декември, но вече догонва по слава именитата си майка. Синеокият бебок краси билбордове из цяла България, виждаме го редовно по телевизията в реклама за „Чиполино“, участва в десетки фотосесии за родни брандове, а наскоро беше обявен от медиите за модна икона.

1 2

Подобни статии

Top