Белия: Имам си отбор!

Наставникът на Ботев опроверга писанията на столичен вестник преди дербито с Лудогорец

„Имам си отбор“, лаконичен беше старши треньорът на Ботев (Пбовдив) Николай Киров след появилите се публикации, че именно той ще е новият треньор на Лудогорец.

Според вестник „24 часа“, той е фаворит за заместник на Димитър Димитров – Херо начело на шампионите. Специалистът, под чието ръководство Ботев победи 2 пъти Лудогорец – на финалите за Купата и Суперкупата, дори бил приел при условие, че постът е вакантен.

„Спекулации много. Чувам и аз разни неща от различни места. Предстои ни мач след няколко дни и се готвим да него. Цялото ми внимание не насочено в тази посока. Друго засега не мога да ви кажа“, заяви Белия пред novsport.com.

Ботев е домакин на Лудогорец в понеделник от 17:30 часа в дербито на 22 кръг на Първа професионална лига. Според запознати, точно с такива ходове се правят явни заявки за внасяне на раздор в отбора на противника с цел постигане на по-лесна победа.

В същото време шампионите тренират на главния терен на стадиона на най-големия противник на „канарчетата“ – Локомотив (Пловдив).

Снимка: bultras.com

Подобни статии

Top