Белия посети Кърджали, условията там са перфектни

Тодор Попов е новият треньор на вратарите в Арда на мястото на Стоян Колев

Новият старши реньор на Арда Николай Киров посети Кърджали в петък, като разгледа базата на тима. Заради извънредното положение в страната, неговото представяне се отлага. Очакваше се това да се случи през миналата седмица. Той обаче вече е подписал своя договор и започва работа.

„Като спортни условия нещата в Кърджали са перфектни. Доста неща са направили по стадиона. Амбициите са през новото първенство мачовете вече да се играят там. Много добра е и тренировъчната база в Момчилград. Условията за работа са отлични. Човек не може да иска повече“, сподели Киров пред „Тема Спорт“.

„През тези дни основно се занимаваме с потенциала на отбора. Доста хора са напуснали. Почти всички чужденци са си тръгнали. Зависи как ще се доиграе първенството, дали с 3 или 13 мача. Ако са 13, вече ще е малко трудно, защото като бройка, и като позиции, играчите не са разпределени равномерно в момента“, каза Белия.

„Освен Иван Кочев, в щаба ми влиза и Тодор Попов като треньор на вратарите. За бъдещето на Стоян Колев трябва да се обърнете към ръководството. Сега сме концентрирани върху доиграването на сезона. Гледаме и състезатели за следващото първенство, но ще има време за селекция“.

Подобни статии

Top