Белия притеснен заради ситуацията с Даниел Кайзер

Ботев може да остане без вратари лятото, ще бъдат продадени също Тодор Неделев и Кристиан Димитров

Старши треньорът на Бо­тев (Пловдив) Николай Киров-Белия е силно притеснен за вратаря Даниел Кайзер. Полс­кият страж още не е подписал нов договор с клу­ба. Все no-усилено се говори, че Кайзер може да премине на „Герена“ като свободен агент, пише „Тема спорт“.

Резервата Иван Чворович също е с изтичащ контракт и той няма да бъде удължен. Реално от юни Ботев (Пловдив) ще бъ­де без вратар, ако договорът на Кайзер не бъде преподписан заради проблемите с негова­та агенция, която иска сериоз­на комисиона.

Това забавяне и протакане сериозно притеснява Белия. Може да се окаже, че за пореден трансферен прозорец Киров ще трябва да гради нов отбор. Кристиан Димитров и Тодор Неделев пък са спрягани за ЦСКА. Това би отворило пробойни в три от най-невралгичните зони. Сред набелязаните за поста под рамката е стражът на Верея Кристиян Кацарев.

Никой в Ботев (Пловдив) засе­га не мисли за лятната селек­ция, довериха от клуба. Прио­ритет е финалът за Купата на България и едва след него Белия и спортният директор Адалберт Зафиров ще имат среща с ръководството.

Подобни статии

Top
Към лентата с инструменти