Белия се раздели с ЦСКА 1948, Любо Пенев преговаря за поста - DC news

Белия се раздели с ЦСКА 1948, Любо Пенев преговаря за поста

Локомотив (Сф) освободи Иван Колев и още трима

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров официално напусна клуба. С него си тръгват помощниците му Иван Кочев, Атанас Николов и Тихомир Тодоров.

„Искрено благодарим на Николай Киров и неговия щаб за коректното отношение, високия професионализъм и желанието във всяка една среща да се гони победата! Пожелаваме им здраве и много бъдещи успехи!“, се казва в съобщението на клуба.

Под ръководството на Киров ЦСКА 1948 завърши на осмо място и не успя да достигне до баража за участие в Лигата на конференциите.

Локомотив (София) се раздели със старши треньора Иван Колев, съобщиха от клуба. Договорът на специалиста изтече след края на сезона и не бе подновен.

„Иван Колев записа името си със златни букви в славната червено-черна история! Изказваме най-искрени благодарности на човека, който успя да постигне така бленуваното завръщане в елита на България и да се пребори в този толкова труден сезон, затова да запазим мястото си сред най-добрите“, се казва в съобщението на Локомотив на страницата на отбора във Фейсбук.

Според предварителните информации Колев трябваше бъде заменен от бившия треньор на Лудогорец Станислав Генчев с помощник Живко Миланов и това се очакваше да стане ясно след вчерашното заседание на Управителния съвет на клуба. Но решението изненадващо бе отложено за края на седмицата.

Клуба напускат по взаимно съгласие футболистите Октавио Мерло, Върджил Пинсон и Стойчо Атанасов.

През следващата седмица се очаква да стартират дейностите по поставяне на електрическото осветление на стадион „Локомотив“.

Лятната подготовка на тима ще стартира на 6 юни.

Подобни статии

Top