Бербатов: Изненадан съм от решението на съда да върне Боби Михайлов

Продължават да се обаждат по клубовете и да ги плашат, заяви кандидатът за президент на БФС след срещата си с представители на Ловешка и Плевенска област

Димитър Бербатов заяви пред БНР, че решението на Софийски градски съд да бъде върнат Борислав Михайлов на президентския пост в БФС е изненадващо. Той напомни, че има срок, определен за обжалване пред по-горна инстанция.

Това заяви бившият футболист, а сега кандидат за президентския пост на БФС, на среща с представители на клубовете от Ловешка и Плевенска област.

„Няма нужда от страх, властта е на клубовете – те си избират кой да ги… не управлява, а кой да ги представлява. Въпреки това виждам, че има страх, обаждали са им се, за да ги агитират да не идват“, допълни той.

„Ако клубовете искат да получават унизителни подаръци като топки и други подобни, няма проблем, нека нещата да си останат така. Има прости неща, които изненадващо не се правят във футболния съюз и клубовете, както и обществеността се чудят какво се случва. Например, до последно не се знаеше ще изпадат ли отбори или не. Или пък, бе присъдена служебна победа на един отбор, а след това отменена. Все още не се знае и колко отбора ще участват в Първа лига през новия сезон“, каза още Бербатов.

Кметът Корнелия Маринова, която преди настоящата длъжност беше директор на училище, разказа за своя опит с футболната школа на Литекс и с възпитанието на младите спортни таланти. В срещата взе участие и заместник-директорът Венцислав Христов, в чийто ресор са образованието, културата, туризма, спорта, здравеопазването и социалните дейности.

Вижте репоргаж и от срещата на Димитър Бербатов в Югозападна България.

Подобни статии

Top