Бербатов награди победителите в "Кронос Къп" - DC news

Бербатов награди победителите в „Кронос Къп“

Купата при набор 2008 спечели Ботев (Пловдив), а при набор 2011 Дунав (Русе)

Футболистите на Ботев (Пловдив) от набор 2008  спечелиха първото място на международния детски футболен турнир “Кронос Къп“, който се проведе в град Пловдив. На финала те победиха Пирин (Благоевград). При набор 2011 тимът на Дунав (Русе) би в спора за златото Звездичка (Бургас).

Димитър Бербатов награди младите таланти и им даде някои съвети за в бъдеще.

“Бях поканен и през миналата година. Турнирът беше много професионално направен, аз си изкарах чудесно. Сега, когато ме поканиха отново, приех с удоволствие. Децата заслужават насърчаване и мисля, че с моя пример ще ги запаля още повече. Преди това бяхме на турнир в София, в който подпомагаме болно момче –  Стивън Бориславов.

Бих дал съвет на децата, че те може да са съперници на терена, но трябва да се уважават и да бъдат приятели извън него. Сега очакваме следващия редовен конгрес на 18 март. Подготвени сме за него. Тръгваме на обиколка пак из страната за среща с отборите. Хората и обществеността в България знаят каква е обстановката. Винаги има какво да се каже на отборите.

Ние надградихме нашата програма и е хубаво на няколко път да се преповтарят някои неща. Ще дадем нови идеи и ще изслушаме отборите. Нашата кампания е кауза. Приоритет номер 1 е Детско-юношеския футбол“, каза още Димитър Бербатов.

Източник: marica.bg, gong.bg, Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top