Бербатов пред важен избор – в ЦСКА, в Берое или у дома

Нападателят може да подсили „армейците“ за плейофите, да спаси кожата на приятеля си Томаш в Стара Загора или да си остане без отбор

Димитър Бербатов е все по-близо до завръщане в ЦСКА. Според агенция БЛИЦ Бербо е имал преди няколко дни пореден разговор с шеф от Борисовата градина, на когото 38-годишният ветеран е заявил, че ще даде окончателния си отговор в началото на следващата седмица.

Идеята е Митко да подсили тима за плейофната фаза на Първа лига, която стартира след две седмици. Както е известно, в събота „червените” посрещат Берое в последен мач от редовния сезон, а после предстои пауза заради старта на европейските квалификации на националния отбор.

Ако Бербатов даде съгласието си и подпише с ЦСКА, той ще има десетина дни да тренира и свикне с обстановката в „армейския” лагер.

Както вече се писа, той е очакван на двубоя в събота, когато един срещу друг ще застанат бившият му тим и този, в който треньор е най-добрият му приятел Александър Томаш. Под сурдинка обаче се говори, че шансовете Митко да се появи на стадиона за въпросната среща са минимални.

Бербатов в момента е свободен агент и въпреки че трансферният прозорец у нас е затворен, това няма да му попречи да облече червения екип. Стига, разбира се, да приеме офертата на ЦСКА.

От своя страна обаче Томаш също се надява приятелят му да заиграе. Но в Берое. Тимът е в криза, а феновете вече открито искат оставката на треньора, който гледа на Бербо като спасителна сламка.

Дали Димитър ще избере ЦСКА, Берое или нито един от тях,  ще стане ясно съвсем скоро.

Подобни статии

Top