Бербатов пусна своя ексклузивна марка облекло (ВИДЕО)

Всички модели са рисувани и разработени от самия голмайстор, прославил се като художник и на футболния терен, и извън него

Димитър Бербатов обяви старта на нов голям проект – негов личен бранд за облекло. А всички модели са ексклузивни – рисувани и разработени от самия Бербатов, славил се като художник и на футболния терен, и извън него.

„През цялото време досега ме питахте: „Берба, може ли твоя фланелка, моля?“ Сега имате отговора: Да, може!“ Това написа първият българин, шампион по футбол и голмайстор на английската Висша лига. След което обяви със специално видео своята голяма новина.

„Стартирам мой собствен бранд. Само с ексклузивни артикули, лимитирана серия. Може да отидете на моя сайт и да видите какво съм приготвил за вас. Може би повечето от вас знаят, че умея да рисувам и един ден си казах – защо да не се пробвам. Тези строго лимитирани стоки ще бъдат пускани от време на време, когато аз реша, че моментът е правилен“, обяви Бербатов.

„Но изненадите не спират дотук. Към всеки закупен лимитиран продукт има специално послание. Какво е то, не мога да ви кажа. Всеки ще го открие сам. Единственото, което мога да спомена, е, че всеки ще има персонално съобщение от мен“, добави Бербатов. И обяви, че заедно с неговата лична марка стартира и приложение за обединяването на фенове, спортни звезди и марки за спортна екипировка.

При сканиране на логото на бранда на Димитър Бербатов D9B ще има достъп до специални видео материали и видео послания от звездата, а в същото време ще може да се проверява и автентичността на стоката. Всеки продукт има своята дигитална идентичност.

Бербо вече пусна и специален бутон за пазаруване на страницата си във Фейсбук.

Подобни статии

Top