Бербатов: Роналдо е шансът на Юнайтед за титлата! (ВИДЕО)

Той отново си е вкъщи и това ще вдигне духа на играчите, а магията му на терена може да спечели всичко

Димитър Бербатов е сигурен, че завръщането на Кристиано Роналдо ще донесе шампионски манталитет в Манчестър Юнайтед

“Всички се вълнуват, дори хората, които не харесват Роналдо и Манчестър Юнайтед”, коментира българинът пред Talk Sport.

“Той отново си е вкъщи и това ще вдигне духа на играчите в Манчестър Юнайтед“, добави бившият голмайстор на Висшата лига.

„Всички знаем кой е той и какво може да предложи. И най-накрая, след толкова дълго време, тимът може да стане претендент за титлата и да я спечели. Самото име “Роналдо” кара всички от Юнайтед да си кажат “ОК, вече имаме шанс за титлата.

И все пак в действителност не всичко е толкова лесно. Футболът е отборна игра, тимът разполага с 20 играчи и всеки трябва да помага.

Но пак казвам, че след като Кристиано е постигнал всичко във футбола, той знае как да печели. Ето защо е важно играчите около него, особено младите, да започнат да се учат от него какво е да си истински победител и това да стане част от манталитета на целия отбор, който пък да започне да се представя по-добре.

И когато се нуждаеш от нещо специално – примерно резултатът е 0:0 или просто не ти върви – тогава ти трябва пряк свободен удар, корнер или какъвто друг магически момент, за да спечелиш срещата, и ти имаш него”, добави Бербатов за бившия си съотборник.

Подобни статии

Top