Берое направи 0:0 срещу 10 от Монтана (ВИДЕО) - DC news

Берое направи 0:0 срещу 10 от Монтана (ВИДЕО)

В своя мач номер 200 в елита реферът Ивайло Стоянов изгони Давид Кики от гостите още в 16-ата минута

Берое завърши 0:0 срещу Монтана в отложен мач от 13-ия кръг на Първа лига. Старозагорци играха повече от час с човек повече, но прекъснаха серия от три поредни победи и ще зимуват на петото място с актив от 28 точки.

Двубоят беше номер 200 в елита за главния рефер Ивайло Стоянов. Още в 16-ата минута Стоянов взе важно решение, като показа втори жълт и червен картон на Давид Кики от Монтаа след грубо нарушение срещу Дженейт Али.

С числен превес Берое успя да упражни по-сериозен натиск едва към края на полувремето, но така и не стигна до чисто положение.

След почивката играта се развиваше основно около наказателното поле на гостите, но в атаките на старозагорци липсваше острота, разнообразие и някаква идея, а добре подреденият отбор на Монтана успяваше да неутрализира множеството центрирания на съперника.

Едва в 86-ата минута домакините стигнаха до точен удар. Кийлън Лебон центрира от ляво и Кукула с глава стреля от 6-7 метра, но без достатъчно сила и точност, за да затрудни Благой Макенджиев.

Подобни статии

Top