Бейби бум в хайлайфа заради мъжа на Джулиана Гани 

Специалистите се категорични: „В България заради карантината през декември ще има бейби бум!“

Мераците за втора рожба не подминаха и най-известните дами в родния шоубизнес, а виновникът е мъжът на моделката Джулиана Гани. Илиян Найденов е автор на книгата „Мисия Майка“. Изданието е най-модерното четиво у нас, което събира на едно място цялата информация как бременните трябва да се хранят здравословно, как да спортуват и как се развива плодът през отделните периоди.

„Мисия Майка“ категорично измести  творбите на Паулу Коелю от нощните шкафчета на популярните дами от хайлайфа. Една даже споделила под секрет на младото семейство, че заради труда на  Найденов вече се навила за второ.

„Илиян също е привърженик да има повече деца в семейството, аз винаги съм си мечтала за едно, така че времето ще покаже“, издава Джулиана.

Първа с книгата се снима Александра Петканова, която я прелиства дори докато храни сина си Габриел. В „сторита“ брюнетката качваше кратки откъси, които са я впечатлили, а тях редуваше с атрактивни снимки по бельо, които лично мъжът й бил заснел. Как ще им се отрази изолацията, ще се види през декември.

1 2 3

Подобни статии

Top