Безплатни консултации при кинезитерапевт във фондация „Безгрижно детство“ - DC news

Безплатни консултации при кинезитерапевт във фондация „Безгрижно детство“

Във фондацията предлагат и безплатна диагностика при гръбначни изкривявания

Фондация „Безгрижно детство“* в Пловдив продължава поредицата си от безплатни консултации при психолог, кинезитерапевт и логопед, които са насочени към деца с трудности в развитието и прилагането на мултидисциплинарен подход. Припомняме, че целта е по-добро установяване на проблема и продължителна терапия.

Консултациите са за нови клиенти, като всеки специалист ще приема желаещите да получат помощ в рамките на една седмица.

От началото на следващата седмица ще се проведат безплатни прегледи при кинезитерапевта на фондацията Петър Кожухаров. Те ще се проведат от 6 до 10 март.

Заповядайте и на безплатна диагностика при гръбначни изкривявания във фондация „Безгрижно детство“. Какво ще получите: обследване на гърба за деформации и аномалии, обследване на гръден кош, обследване на стъпалата за плоскосъпие, обследване на дължината на караката. Адекватна оценка на ставно-лигаментарния апарат и скелетно-мускулната система.

Петър Кожухаров е управител във фондация „Безгрижно детство“ и е завършил магистратура „Кинезитерапия в педиатрията“. Работил е като кинезитерапевт с различни спротни отбори в България и чужбина.

Специалистът работи успешно с деца от 0 месеца до 18 годишна възраст в зависимост от техните трудности в развитието, както и с възрастни с различни заболявания. Той подхожда индивидуално към всеки случай и търси  най-ефективните методи за постигане на бързи и ефективни резултати. Консултира  родителите и работи заедно с тях, тъй като те са негови съюзници и помощници в изпълнение на терапевтичните услуги.

Желаещите да получат консултация при кинезитерапевт Петър Кожухаров могат да си запишат час на телефон 0882709110. 

Подобни статии

Top