Безплатни курсове по актьорско майсторство и сервитьорство за пловдивчани - DC news

Безплатни курсове по актьорско майсторство и сервитьорство за пловдивчани

Безплатни курсове по актьорско майсторство и сервитьорство организира Младежки център Пловдив

Желаещите да посещават курса, ще бъдат обучавани от актьора Владимир Зомбори

От ноември Младежки център Пловдив стартира безплатен курс по актьорско майсторство за талантливи младежи от 15 г. до 18 г.

15 кандидата ще бъдат одобрени след проведено събеседване, те ще получат като стипендия безплатния тримесечен курс. След успешно завършване, младежите ще получат сертификат и възможност за изява.

Желаещите трябва да изпратят попълнен въпросник, който ще бъде публикуван на фейсбук страницата на Младежки център Пловдив или на място в центъра. Курсът ще се провежда всяка събота от 11:00 до 14:00 часа. Телефон за информация: 0896 61 09 68., facebook: YouthCentrePlovdiv .

Курсът ще се води от актьора Владимир Зомбори. Той е от Пловдив е на 29 години. Завършва 2011 г в класа на проф. Атанас Атанасов и от тогава е в трупата на МГТ “Зад канала” . През годините е играл в Народния театър , Младежки театър, театър Сфумато и др. Работил е с Мариус Куркински, Теди Москов, Маргарита Младенова, Бина Харалапиева, Лили Абаджиева и др. В киното играе в няколко български филма “Миграцията на паламуда” , “ Воевода” , “Дъвка за балончета” , “ Революция X” . Финалист е в първия X Factor – България.

Курсът „Стандарти в сервирането“

е за професионално обучение по част от професията „Сервитьор-барман“, код 811080 от СППОО, с практическо обучение в реална работна среда. Курсистите придобиват умения за сервиране на храна и напитки и прилагане технологиите за обслужване на клиенти. Успешно завършилите курса придобиват удостоверение за професионална квалификация по част от професията, с възможност за назначаване на работа.

Обучението включва 90 учебни часа по теория и 130 учебни часа по практика.

Изисквания към кандидатите :
– възраст : навършени 16 години
– образователно равнище : завършен 10 – ти клас.
Форма на обучение – дневна (до 19.00 часа)
Курсът ще започне след сформиране на група.
Информация и записване на 0888 900 676 или на място в центъра.

Подобни статии

Top