Безплатно обучение за пловдивчани от фондация „Пловдив 2019“

Фондация „Пловдив 2019“ организира обучение за доброволци

Безплатно практическо обучение за доброволци на 18 и 19 май организира фондация „Пловдив 2019“ в новото пространство за култура СКЛАД, ул. „Екзарх Йосиф“ 16.

Програмата включва провеждането на работилница за визуализиране на идеи, в която участниците ще имат възможност да научат техники за презентиране на идеите си чрез изображения. Ще използват силата на образите, за да разберат как по-добре да се изразяват чрез грабващи вниманието илюстрации. Как функционира визуалното мислене и как да приковават вниманието на аудиторията си ще са другите теми в обучението.

Входът и за двата дни е свободен без ограничения във възрастта и професията на желаещите да участват. Необходима е предварителна регистрация чрез попълване на формуляр ТУК.

Работилницата през първия ден – днес, 18 май ще се състои от 15:00 до 17:30 часа, а на 19 май (събота) от 10:30 до 13:00 часа.

Събитието ще се проведе с идентична програма и в двата поредни дни и позволява на всеки, който има желание, да избере в кой от двата дни да се включи.

Обучител ще е експертът по графично и творческо мислене Светла Тодорова, която е дипломиран сугестопедагог с 10 годишен опит в областта. По време на практическите занимания тя ще представи на участниците нетрадиционни методи за презентиране и достъп до голям набор материали за графично изобразяване, също и техники за „превод“ на абстрактни съдържания в образи.

Подобни статии

Top