БФХГ с инициатива в помощ на засегнатите от наводненията в Карлово - DC news

БФХГ с инициатива в помощ на засегнатите от наводненията в Карлово

Невяна Владинова обяви, че по време на продукцията утре на националния отбор ще бъде поставена кутия за събиране на дарения

Българската федерация по художествена гимнастика обяви инициатива в помощ на бедстващите след наводненията в района на Карлово. Вторият вицепрезидент на централата Невяна Владинова обяви в профила си във Фейсбук, че по време на продукцията утре на националния отбор ще бъде поставена кутия за събиране на дарения.

„Това, че сме далеч и не се случва на нас, не значи, че трябва да останем равнодушни. В момента бедстват близки на наши близки и познати. Ако не предстоеше Световно първенство по художествена гимнастика, отборът щеше да е при тези хора и да се бори заедно с тях за спасяването на домовете им. Това няма да ни спре да помогнем, защото всяка помощ е от значение. Вярвам, че заедно ще допринесем за това нашите „братя и сестри“ от карловските села по-бързо да се върнат към нормален начин на живот“, написа Владинова.

„Утре по време на контролното на националния отбор, което ще се проведе от 18.00 часа в зала „София“, ще поставим кутия на входа на залата за набиране на средства в помощ на пострадалите от бедствените наводнения в Карлово и околните села. Скъпи фенове и приятели, моля, който има възможност и желание да се включи“, заяви още вторият вицепрезидент на БФХГ.

Подобни статии

Top