БГ Роналдо преби младеж пред дискотека навръх рождения си ден (ВИДЕО)

Доскорошният футболист и нова ММА звезда бе за кратко в ареста в Благоевград

Футболистът и отскоро ММА боец Даниел Златков е бил задържан за кратко от полицията, след като преби 21-годишният Оливър Златков пред дискотека в Благоевград. Пострадалият е в болница в тежко състояние. Това стана ясно от репортаж на предаването „Здравей България“ по Нова Телевизия.

„Целият е син и подут, доколкото чух от сестрата има хематом. Не беше адекватен през последните ден-два и не е за пред хора. Той помни много малко от случката”, разказва братът на Оливър Златков – Кристиян и уточни че пострадалият не помни много от случилото се.

Инцидентът се е случил малко след 04:00 сутринта. Даниел Златков е бил задържан за 24 часа и вече е пуснат на свобода. Записите от боя са предадени в прокуратурата. Приятел на Оливър, който е и служител на дискотеката разказва, че младежът излязъл навън. Малко по-късно приятелят намерил следи от кръв по близките стълби. Оливър Златков е откаран до спешния център.

„В самия спешен център припада няколко пъти, повръщаше, беше с бяла тениска и навсякъде имаше кръв и следи от кал и обувки”, казва младежът, който добавя, че Оливър не е конфликтна личност, не консумира алкохол и наркотици и се занимава активно със спорт, като дори се готвел за подобряване на рекорд на Гинес по набиране.

Управителят на заведението заяви, че не е знаел за случая, докато негов служител не му е казал и не го е помолил да бъде освободен от работа, за да навести Оливър в болницата.

„Върнахме видеозаписите и установихме, че е имало наистина бой. Човекът, който беше пребил Оливър, видимо е Даниел Златков. Ситуацията беше, че те си говореха най-спокойно, здрависваха се, усмихваха се, след което Златков нанесе удар върху Оливър, след което се почна боя. Към края на боя следваше суплес”, разказва управителят на дискотеката. Той добави, че досега Даниел Златков не е показвал агресивно поведение в дискотеката.

Според приятелите и роднините на пострадалия една провокация, дори и да е имало такава, не би трябвало да доведе до толкова сериозни последствия.

ММА боецът не се е опитал да се свърже със семейството на пострадалия младеж. Даниел Златков първоначално приел поканата на Нова Телевизия да представи версията си за случая, но по-късно отказа. Инцидентът явно ще вгорчи днешния 29-и рожден ден на БГ Роналдо, който за кратко бе и футболист на пловдивския Ботев.

Снимка: LAP.bg

Подобни статии

Top