„Биг бенд Пловдив“ и Квартет Note  ще забавляват пловдивчани на втория ден на Коледа

В третия ден от празничната програма на община Пловдив концертът започва в 12:00 ч. на пл. „Стефан Стамболов“

В третия ден от празничната програма, която община Пловдив организира за гражданите и гостите на града в почивните дни на 26 декември, неделя на открита сцена на площад „Стефан Стамболов“ в 12:00 ч. започва концерт на Биг Бенд Пловдив, с диригент Николай Гешев.

Повече от 20 години те присъстват във всички значими събития на древния ни град, създават настроението на пловдивчани и гостите на града ни и са неизменни музикални домакини на всички важни и значими събития в Пловдив. За това време те се превърнаха в музикалната емблема на Пловдив. Няма пловдивчанин, който да не се е забавлявал и аплодирал изпълненията им. Сигурно няма пловдивчанин, който да не е присъствал на поне един техен концерт.

На същото място в 17:00 ч. ще започне празничен концерт на „Квартет Note“:

Антоанета Бошнакова – вокалист, Цвета Шопова – цигулка, Златина Георгиева – флейта и София Колева – арфа. Дядо Коледа също ще е на място в очакване на добрите деца.

Квартет Note  е неповторим състав от цигулка, арфа, флейта и вокал, те придават уникално звучене на всяка позната мелодия. Четирите основателки на квартета са Антоанета Бошнакова – вокал, Златина Георгиева – флейта, Цвета Шопова – цигулка и София Колева – арфа. През годините работят заедно в различни проекти, трупат опит като екип на многобройни сцени, но едва през лятото на 2020 решават да се обединят около обща концепция. Мисията им е всяко тяхно изпълнение да бъде майсторски представено на публиката, пречупено през призмата на артистизма и професионализма им. Прецизно и подходящо подбраният репертоар е основна задача, която се планира преди всяка една отделна изява. Тяхна цел е създаването на подходящата и желана атмосфера, а основен приоритет е да предложат несравнимо изживяване на аудиторията си. Това е възможно благодарение на талант, обаяние, дисциплина, упорит дългогодишен труд и подготовка.

Програма за Коледния им концерт ще включва:

  • Откриване – версия на Survivor.
  • Представяне на авторска песен – Вселена.
  • 18 минути програма с кавъри на коледни песни.
  • Представяне на авторски кавър – Къде си вярна ти любов народна?
  • Представяне на авторска песен – Искаш ли с мен?
  • 20 минути кавъри на популярни песни.
  • Закриване с повторение на новата авторска песен – Вселена.

Подобни статии

Top