Биг бенд Пловдив и талантите на Арт Войс Център с концерт за Коледа (СНИМКИ)

Съвместната им изява започва в 12.00 часа на сцената пред сградата на Община Пловдив

„Биг Бенд Пловдив“ и „Арт Войс Център“ ще изнесат празничен концерт за всики пловдивчани и гости на града в деня на Коледа.

„Биг бенд „Пловдив“ е създаден през 1999 година, репертоарът му е изключително широк – от класически джаз до съвременни латино и поп парчета. Почти всички пиеси са аранжирани от Николай Гешев – диригент на състава. В творческата биография на бенда впечатляват съвместните проекти с Камелия Тодорова, Васил Петров, Петър Салчев и др. известни имена в жанра. „Биг бенд Пловдив“ участва в повечето общоградски празници  на открито, а от няколко години като техни солисти се изявяват възпитаниците на „Арт Войс център“.

„Арт Войс Център“ – или т.н. люпилня за таланти на Пловдив, е създадена през 2014 година. Основател и главен вокален педагог е Румяна Иванова. За пет години Центърът се превърна в най-добрата музикална школа в града под тепетата и сред първите в страната. Признанията за упоритата работа на Румяна и децата не закъсняват. Множеството награди и отличия, които джаз дарованията печелят на десетки национални и международни конкурси, са повод както за гордост, така и стимул за нови музикални предизвикателства. Талантливите възпитаници на пловдивския „Арт Войс Център“ се превърнаха в национални любимци с многобройните си успехи у нас и по света – Лидия Ганева участва и представи достойно страната ни в Детската Евровизия; Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic станаха победителки в X Factor; Даниела Пирянкова е позната от рубриката „Запознай се с малките“ в „Шоуто на Слави“; Мирослава Тодорова също бе една от любимките в X Factor.

В момента в „Арт Войс Център“ се обучават над 70 деца.

В празничния концерт днес ще участват Мирослава Тодорова, Деница Караславова, Ивана Муцкова, Андреана Бакалова, звездичките от „Шоуто на Слави“ – Ели, Вики и Ивайла и малките певци от вокалните формации на „Арт Войс център“. Шоуто започва в 12,00 часа на откритата сцена пред сградата на Общината.

Подобни статии

Top