„Биг брадър“ на „Лаута“

Бруно Акрапович отпрати хърватин и нигериец, не били с нищо по-добри от останалите

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля да внедри шеф под прикритие, който да следи действията в клуба, докато той е в Южна Америка. Става въпрос за негов близък човек, който вече е бил на „Лаута“ тази седмица. Според запознати не е изключено той да остане на работа в клуба след прибирането на боса от Аржентина и Бразилия, където е по бизнес дела, пише „Тема спорт“.

Така Локо ще се превърне в един малък „Биг брадър“ до края на годината. Заради различия с феновете спортният директор Чавдар Цветков избягва да се появява на „Лаута“. Не е тайна, че в последните години доста често имаше скандали при „черно-белите“ в отсъствието на Крушарски.

В същото време стана ясно, че от Локомотив (Пловдив) се отпратили двама чуждестранни футболисти, които са били на проби. Единият е 22-годишният Марко Лекич. Юношата на Хайдук (Сплит) игра в контролата с Царско село по време на паузата, но така и не успя да впечатли старши треньора Бруно Акрапович.

Да опита късмета си от понеделник на „Лаута“ е бил и нигерийски футболист. След само две тренировки той е бил отпратен. Босненският специалист е бил на мнение, че те не са по-добри от настоящите играчи.

Подобни статии

Top