Big Brother отстрани принудително Явор Бахаров от къщата - DC news

Big Brother отстрани принудително Явор Бахаров от къщата

Актьорът Явор Бахаров изненадващо заяви желанието си да напусне риалити формата  VIP Brother 2016, след като многократно даде заявка, че ще стигне до финал и дори ще победи. Явор настоя от Big Brother да „кеш аут-не“, както сам той го нарече, и да излезе с широката усмивка, с която е влязъл.

Заради това в лайфа на предаването на VIP Brother участниците във формата бяха уведомени, че всички номинации за излизане от къщата отпадат, а парите, събрани от sms-и ще отидат за благотворителност. Така зрителите станаха свидетели на случай, който Големият брат не е имал в цялата си 10-годишна история.

По-късно Бахаров сподели намеренията си пред Съквартирантите, като обясни, че това е неговият начин на бунт и представата му за „превъртане на играта“. Повечето се възхитиха на духа му, докато Явор не започна да се пазари и буквално да изнудва самия Big Brother, заплашвайки да наговори неверни факти, които са в ущърб на продукцията.

Самият Big Brother посочи, че Бахаров е преминал границите и това не може да остане без последствие. В резултат Явор Бахаров бе отстранен принудително от проекта. Така на актьора беше дадена минута, за да се разцелува със съквартирантите и да напусне къщата.

От драмата най-потресена бе певицата Жана Бергендорф, която се усамоти и веднага запали цигара за успокоение на нервите.

В ефир бяха показани и скандалите около фолк дивата Емануела. Певицата бе коментирана много от останалите в къщата заради пушенето си в помещенията. В резултат Жана се изправи срещу нея, а скандалът между двете доведе до нови лагери в къщата.

Подобни статии

Top