Биха и ограбиха семейство в Асеновград

Мъж и жена бяха бити и ограбени

Семейство от Асеновград  преживя истински ужас посред нощ. В дома им два пъти в рамките на минути проникна крадец. При второто му влизане възрастната двойка се събудила, а апашът започнал да ги рита брутално, след което избягал.

„Крадецът влиза два пъти за една вечер. Първият път той влиза около 1:30 часа. А вторият малко след 3 часа. Около 4 часа се събудих от шум в коридора. Съпругата ми не се чувстваше добре и помислих, че е тя. Оказа се, че е крадец, който е счупил една от камерите за наблюдение. Видях един силует и тръгнах към него, мислейки, че става дума за жена ми. В този момент той се скри зад секцията. Видях човек до стената и той ми се нахвърли”, разказва Дионис Минцев пред Нова.

„Липсват пари и чанта с документи. По мои изчисления липсват около 700лв”, добавя Минцев.

При дразгата телефонът на крадеца пада в къщата. Малко след като бяга, той отново се връща за него, разказват потърпевшите.

Крадецът е бил намерен много бързо, благодарение на охранителните камери.

„Този изрод крадеца е ритал баща ми и майка ми, защото са се събудили при второто (защото е влизал няколко пъти, докато родителите ми са спяли) му влизане в къщи през нощта и след това е избягал! Благодаря на цялата полиция за оказаното съдействие и изключително бързото намиране на извършителя! Пазете се и внимавайте на кой се доверявате вкъщи!“, написа синът на семейството в профила си в социалната мрежа, където е публикувал и снимка на извършителя.

Подобни статии

Top