Билетите за финала вече са в продажба!

Феновете на Локо получиха 3 хиляди пропуска на цена от 12 и 20 лева

Финалният мач на турнира за Купата на България между отборите на ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) ще се проведе от 19:15 часа на 1 юли 2020 година.

Националният стадион „Васил Левски“ ще отвори врати за 12 000 зрители за един от най-значимите мачове у нас от дългия сезон 2019/2020 г., прекъснат от пандемията заради вируса COVID-19, съобщиха официално от организаторите на турнира от Професионалната футболна лига.

Ръководството на БПФЛ благодари за решението на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и Националния оперативен щаб за допускане на по-голям брой зрители по трибуните. Опазването на здравето на хората остава приоритет за нас като организатори на събитието.

Зрителите по трибуните ще бъдат разположени според разпоредбите, като билетите в системата на нашия партньор за продажба EVENTIM са отпечатани през ред и през едно място. На стадиона ще бъдат отворени максимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове зрителите ще получат предпазна маска като сувенир от финалния двубой.

Отборът на Локомотив (Пловдив) получава три хиляди билета за сектор „В“ на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор „Б“ на цена 12 лева.

Специално за пловдивчани билетите ще се продават на касата на EVENTIM пред сградата на Общината и в Информационен център „Старинен Пловдив“.

Първите бройки от билетите вече са в продажба в ограничено количество на касите на спортен комплекс „Локомотив“ до 19:00 часа.

Първите билети за финала с ЦСКА-София ще са в продажба само и единствено на "Лаута"!Определена бройка пропуски ще се…

Публикувахте от Lokomotiv Plovdiv в Неделя, 28 юни 2020 г.

Отборът на ЦСКА-София получава три хиляди билета за сектор „А“ на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор „Г“ на цена 12 лева. По настояване на „армейците“, клубът сам ще извърши продажбата и дистрибуцията на своите пропуски.

Заради ограничения брой зрители на този етап системата на EVENTIM за онлайн продажба няма да бъде отваряна.

Подобни статии

Top