Билетите за мача на Ботев с Царско село са на половин цена

Вижте как може да спечелите и безплатен пропуск за последния мач на „канарчетата“ за сезона

Ботев (Пловдив) приема Царско село в среща от последния 32-ри кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя от 20:30 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

За мача със столичния тим от „жълто-черния“ клуб направиха жест към феновете и билетите ще бъдат на 50% от обичайната стойност.

А до началото на мача всеки, който закупи артикули от фен магазина на стойност над 39 лв., ще получи безплатен билет за двубоя. Освен това стартира промоция на официалния мачов екип, както и на третия екип за настоящия сезон, като двете мачови фланелки ще се продават на цена 45 лева.

Билетите вече са налични за продажба в системата на Eventim, както и във фен магазина на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Поради задължителните ограничителни мерки, за мача с „червените“ ще се продават ограничен брой билети от капацитета на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Цените на пропуските са както следва:

Централна трибуна – 5 лева
Трибуна Юг – 4 лева
Сектор Гости – 4 лева

В делничните дни фен магазинът на клубната база е с работно време от 9:00 до 19:00ч. В събота магазинът ще работи от 10:00 до 14:00 часа. В деня на мача, от 18:30 часа до началото на срещата, пропуските ще се продават на касата на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Призоваваме привържениците, които ще бъдат на трибуните на „Футболен комплекс Ботев 1912“, за спазване на физическа дистанция от най-малко метър и половина и носене на защитни маски за лице.

Подобни статии

Top