Билетите за решителния сблъсък с Берое вече са в продажба - DC news

Билетите за решителния сблъсък с Берое вече са в продажба

Ботев има нужда от всеки свой фен! Бъди на стадиона и подкрепи отбора до последния съдийски сигнал!

Ботев (Пловдив) приема Берое (Стара Загора) в решителен плейоф за влизане в Лигата на Конференциите. „Битката за Тракия“ е в събота от 18:30 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Дербито със старозагорци дава право на участие в европейските клубни турнири. „Канарчетата“ грабнаха бронзовите медали, докато „заралии“ завършиха на седмата позиция.

Билетите за сблъсъка ще бъдат налични за продажба от 12:00 часа днес. Пропуските можете да закупите от магазина на клубната база, както и в мрежата на eventim.

Цените на пропуските са както следва:

Централна трибуна – 10 лева
Трибуна Юг – 8 лева
Сектор Гости – 8 лева – пропуските за феновете на Берое ще бъдат налични както онлайн, така и в деня на мача на касата пред гостуващия сектор

В делничните дни фен магазинът на клубната база е с работно време от 10:00 до 18:00 ч. В деня на мача от 16:30 ч. до началото на срещата пропуските ще се продават на касата на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

НЕКА ЗАЕДНО НАПРАВИМ РЕШИТЕЛНАТА СТЪПКА КЪМ „ЖЪЛТО-ЧЕРНОТО“ ЗАВРЪЩАНЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ! БОТЕВ ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ, БЪДИ НА СТАДИОНА И ПОДКРЕПИ ОТБОРА ДО ПОСЛЕДНИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ!

ЗАЕДНО – ЗА БОТЕВ!

Подобни статии

Top