Битката Джошуа – Пулев остава в Лондон, но в по-малка зала

Промяна на локацията няма да има, но Еди Хърн обича да държи всички на нокти, заяви агентът на българина Ивайло Гоцев

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа вероятно ще се бият в по-малка зала, съобщи мениджърът на Кобрата – Ивайло Гоцев.

Мачът за световните титли в тежка категория е насрочен за 12 декември в Лондон. Домакин на двубоя е 20-хилядната зала „О2 арена“. Организаторите на дербито обсъждат вариант да се преместят на друго място, защото към този момент публика няма да бъде допускана. Разходите по наемане на залата са много по-големи, отколкото ако срещата е в друго съоръжение, което ще бъде по-удобно и за осъществяване на телевизионното излъчване.

Преди няколко дни мениджърът на Джошуа – Еди Хърн, сензационно обяви, че мачът може да не се състои в Англия, а в друга страна. Причината е липсата на публика на Острова, заради което приходите ще бъдат с 8 млн. паунда по-малко.

По информация на в.“Сън“ се обсъждат пет дестинации за промяна на локацията – САЩ, Близкия изток, Русия, Китай и Швеция.

„Няма друго място. Лондон е градът – коментира ситуацията Ивайло Гоцев. – Еди Хърн обича да държи всички на нокти. Това е неговият стил. Изчакваме до 4 декември, за да знаем със сигурност дали няма да има публика. Може да се променят нещата в това отношение, но е сигурно, че Кубрат ще се бие на 12 декември в Лондон.“

Подобни статии

Top