Бивш квартален клуб изгоря в Асеновград

пожар

Изгорели са и три коли

Бивш квартален клуб изгоря в Асеновград, съобщават от пресцентъра на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Сигнал за огъня в общинската сграда, която се намира на ул. „Бяла черква“ №7 в ромската махала, е подаден вчера малко преди 5.00 ч. сутринта.

Произшествието е ликвидирано от две пожарни с петима служители на пожарната в Асеновград и един екип на първа пожарна Пловдив.

Унищожени са 300 кв. м покривна конструкци, бяла, черна и компютърна техника, мебели, дърва за огрев, агрегат за ток и три леки автомобила.

По случая е образувано досъдебно производство, ще се изяснява тепърва откъде е тръгнал огъня, тъй като няма яснота, съобщиха за DCNEWS от пожарната в Асеновград.

Сградата била много стара и била отдадена под наем. Наемателят я ползвал от едната страна за квартално заведение, а от другата имало гаражни клетки, където са били и трите изгорели автомобила. Жители на околни къщи също са се оплакали, че в резултат на пожара имат обгорено имущество.

Подобни статии

Един коментар

  1. Щелиан Гочев написа:

    Трите автомобила….в три гаражни клетки……Нищо общо с истината….пълни свободни съчинения. Не пишете наизуст, а идете и проверете, защото иначе става дезинформация….и сами се усмивате !!!

Top